Отже дочекалися. 25 листопада в Українському Католицькму Університеті відбудеться другий ярмарок Lviv Mini Maker Faire. Як пройшов перший ярмарок можна згадати тут, перейдіть за посиланням.

Щоб отимати гарні емоції від відвідування ярмарку спробуйте спланувати ваш візит.

Ярмарок починаємо об 11.00 і закінчуємо о 18.00. Краще встигнути відвідати до 17.00, щоб вистачило часу все подивитися та з усіма цікавими поспілкуватися.

Транспорт. Дорогу до Університету вже відремонтовано, тому зручно дістатися автобусами 3а, 30, 53 та тролейбус 25. Також легко дістатися на таксі, адреса для замовлення — Козельницька 4. Для тих хто приїде на автомобілі є кілька гостьових паркінгів. Також є велопаркінг поряд із Трапезною.

Квитки. Ви приїхали, прямуйте відразу у Трепезну для придбання квитків. Якщо ви придбали квитки заздалегідь, вам поміняють їх на стрічку на руку.

Чай, кава, поїсти. В Трапезній за гардеробом весь день працює кав’ярня мережі Local. В Центрі Мітрополіта Шептицького працює кав’ярня Горіховий Дім.

Місця для паління. На території УКУ є спеціально признацені місця для паління. Запитайте у волонтерів, вони підкажуть де саме.

Лекційна програма дуже цікава. Перейдіть за посиланням щоб подивитися час виступів та дискусійних панелей.

Майстер-класи. Перелік та розклад за посиланням.

Мейкери. Тут перелік мейкерів. Будуть і такі майстри як на відео.

Розіграші призів. Toys4Brain розіграє всюдихід серед тих хто придбав квитки на сайті.

Фотографії. Робіть класні фото, викладайте в Facebook з тегом #lmmf17 (озачає Lviv Mini Maker Faire 2017) — ми після ярмарку влаштуємо розіграш кількох призів за кращі фото від наших партнерів.

До зустрічі!

%d bloggers like this: